Tips på glidmedel till knipkulor

En rekommendation är att du använder glidmedel tillsammans med dina knipkulor för att det kommer att kännas mer bekvämt för dig. Det blir både lättare att föra in kulorna och ta ur dem ur vaginan. Det finns olika sorters glidmedel och alla är inte bra att använda då de till exempel kan påverka materialet i knipkulorna negativt.

Här får du tips och råd vilket glidmedel du ska använda tillsammans med dina knipkulor.


Olika typer av glidmedel

De mest vanliga är silikonbaserade och vattenbaserade glidmedel men det finns också glidmedel som är oljebaserade eller har fått sina glidegenskaper från alger. Oljebaserade glidmedel rekommenderas inte ihop med dina knipkulor så därför bör du undvika att använda dessa glid. Här får du tips på bra vattenbaserat och silikonbaserat glidmedel som du kan använda tillsammans med dina knipkulor.

Vattenbaserat glidmedel

Ett vattenbaserat glidmedel kan användas på alla typer av material så är du osäker på vilket du ska välja så kan du köpa ett vattenbaserat glid.


Tips bra och billigt vattenbaserat glid

Jag har letat fram ett bra pris på ett vattenbaserat kvalitetsglid. Passa på att köpa nu till ett billigare pris.


Vattenbaserat kvalitetsglid
Pjur Woman Nude 100 ml

Ett vattenbaserat kvalitetsglid från välkända Pjur. Ett glidmedel utan tillsatser som passar även dig med känsligt underliv. Ord.pris 199:- men kan just nu köpas till ett billigare pris. Fri frakt.

119:-

Silikonbaserat glidmedel

Ett silikonbaserat glidmedel har bättre glidegenskaper och torkar inte ut på samma sätt som ett vattenbaserat glid. Du får ett hållbart glid och ett silikonbaserat glidmedel blir därför mycket drygt, endast  några få droppar behövs. Nackdelen är att du inte kan använda ett silikonbaserat glidmedel på knipkulor av silikonmaterial, då silikonmaterialet i knipkulorna kan ta skada av ett silikonglid. Är din knipkulor gjorda i andra material, som t ex gummi, plast och glas så kan du med fördel använda ett silikonbaserat glidmedel.


Tips bra och billigt silikonbaserat glid

Just nu kan du köpa ett silikonbaserat kvalitetsglid till ett mycket fördelaktigt pris.


Kvalitetsglid
Pjur Woman glid 100 ml

Ett silikonbaserat glidmedel med fantastiskt bra glidegenskaper. Kan just nu köpas till kampanjpris. Ord.pris 199 kr.

129:-