Varför välja vibrerande knipkulor?

De flesta knipkulor har en lös tyngd inuti som ger en lätt vibrerande effekt, vilket får musklerna i underlivet att dra ihop sig när kulan rör sig. Denna spontana muskelsammandragning ger ett bättre resultat av din knipträning. Men den den lätt vibrerande effekten ger också upphov till starka lustkänslor, vilket många kvinnor har upptäckt om de har knipkulorna i vaginan medan de till exempel går i trappor.

Tips bra vibrerande knipkulor för effektiv knipträning.

Genom att välja att köpa vibrerande knipkulor så får du det bästa av två världar, starkare bäckenbotten och en njutningfull upplevelse


Bättre resultat av knipträning

Vibrationerna ökar blodgenomströmningen och får musklerna i vaginan att arbeta utan att du medvetet kniper. Men resultatet blir givetvis bättre om du samtidigt gör dina knipövningar.


Mer lustfylld knipträning

Genom att välja vibrerande knipkulor så kan du göra dina knipövningar mer lustfyllda. Vibrationer stimulerar nerver i underlivet som normalt inte blir stimulerande och ger upphov till oerhörda lustkänslor. Många kvinnor använder vibrerande knipkulor som ren njutning och för att lättare få orgasm vid klitorisstimulans. Denna dubbla stimulans kan ge en mer intensiv och djupgående orgasm.


Tips på bra vibrerande knipkulor

Här får du tips på vibrerande knipkulor som passar bra både när du kniptränar eller när du bara vill njuta fullt ut. Välj mellan vibrerande knipkulor i tre olika prisklasser.


Billiga vibrerande knipkulor

Knipkulor i hårdplast är oftast lite billigare än andra material men vibrationerna fortplantar sig mycket bra i hårdplast så vibrerande hårdplastkulor brukar vara kanonbra om du vill ha kraftfulla vibrationer.


Uppladdningsbara vibrerande knipkulor

Om du vill slippa att köpa batterier så kan du välja ett par vibrerande knipkulor som är uppladdningsbara. Du slipper dessutom separat kontroll med sladd.


Uppladdningsbara vibrerande knipkulor
Vibrating Loveballs

Knipkulor i silikonmaterial med detaljer i ABS-plast. Välj mellan sju sköna vibrationslägen. USB-kabel för uppladdning medföljer.

349:-

Fjärrstyrda vibrerande knipkulor

Om du enkelt och lätt vill kunna ändra vibrationsläge och slippa sladd så kan du välja vibrerande knipkulor som är fjärrstyrda. Dessa är även perfekta i sexlivet då du kan lämna din njutning i din partners händer.


Fjärrstyrda vibrerande knipkulor
Miu Miu vibrator

Knipkulor med 7 vibrationslägen. Miu Miu har ett unik funktion, där kulorna vibrerar var 20:e sekund så att du vet när du ska knipa och när du ska slappna av. Den trådlösa fjärrkontrollen sträcker sig upp till 10 m. Ord.pris 699:-.

495:-