Knipkulor bäst i test.

Bästa knipkulorna

Här nedan ser du tre tips på knipkulor som fått högsta betyg i test eller vunnit pris för bästa knipkulorna.

KNIPKULOR BÄST I TEST


Avancerade knipkulor bäst i test.
OhMiBod Lovelife
PRISVINNARE
1.186:-
Knipkulor från Fun Factory bäst i test.
Smartballs
TESTVINNARE
249:-
Je joue ami knipkulor bäst i test.
Ami knipkulor
5 av 5 i Aftonbladet
429:-

OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare

Med den prisbelönta OhMiBod Lovelife Krush Bäckenbottstränare kan du både träna din bäckenbotten på ett effektivt sätt och samtidigt njuta av de sköna vibrationerna. -Gör träningen till ett rent nöje!

Lovelife Krush är väldigt avancerad och kan via en sensor läsa av hur uthålliga dina bäckenbottenmuskler är och vilken muskelkontroll du har. Utifrån denna information får du ett personligt utformat träningsprogram så att du får bästa resultat av din knipträning.s

Du kan ladda ner gratisappen TASL (det står för The Art of Science and Love) till din mobil, koppla upp tränaren via Bluetooth för att få tillgång till ett träningsprogram. Dessutom kan appen ge dig många lustfyllda upplevelser då Krush kan vibrera på många olika sätt som gör knipövningarna till ett rent nöje.

Om du vill så kan du också få programmen röststyrda. Det hjälper dig med knipträningen och håller dig motiverad medan du gör övningarna.

Lovelife Krush har vunnit prestigefyllda priser som Årets bästa digitala hälsoprodukt på världens största teknologimässa CES.


Fun Factory Smartballs Teneo Duo

Teneo Smartballs är gjorda av medicinsk silikon och inuti har kulorna två inre kulor, som roterar när du rör på dig. Denna rotation ställer ett större krav på dina bäckenbottenmuskler och ökar effekten av din knipträning.

Teneo Smartballs Duo har vunnit ett tyskt pris för bästa design och har korats till bästa knipkulorna av Danmarks största onlinetidning Ekstrabladet.dk's hemsida med 6 utav 6 stjärnor.


Ami knipkulor från Je Joue

Ami knipkulor innehåller tre uppsättningar kulor med olika storlek, mjukhet och vikt, vilket gör att du kan träna upp musklerna successivt.

  • Ami 1 – En stor, lätt och mjuk kula som är perfekt för nybörjaren.
  • Ami 2 – Två sammanlänkade, mjuka kulor som är något mindre och tyngre.
  • Ami 3 – Två små, hårda och tunga kulor som lämpar sig för den som tränat ett tag.

Alla delar är tillverkade av 100% len och kroppsvänlig silikon och känns behagliga att använda.

Ami knipkulor fick 5 av 5 i betyg i Aftonbladets test.

Ami knipkulor


 

Billiga och bra knipkulor.

Vill du ha tips på bra och prisvänliga knipkulor? -Då kan jag verkligen rekommendera Baseks knipkulor. De har ett billigt pris samtidigt som de håller en bra kvalitet.