Knipträning för tajtare underliv.

Tips på bra och effektiva knipövningar

Lär dig knipträna rätt så att du får ett bra resultat av din träning. Den bästa effekten av dina knipövningar får du om du använder knipkulor i samband med dina knipövningar. Du hittar lättare rätt muskler i underlivet och träningen blir mer effektiv om du har något att knipa emot.

Tre program för knipträning

Rekommendationen är att du regelbundet gör knipövningar som fokuserar på styrka, snabbhet och uthållighet Här nedan får du tips hur du bäst kan köra styrkeknip, snabbhetsknip och uthållighetsknip. -Lycka till!

STYRKA + SNABBHET + UTHÅLLIGHET = BÄSTA RESULTAT


Styrkeknip
STYRKA
Tips på knipövningar som förbättrar styrkan!
Knipträning för snabba muskler
SNABBHET
Tips på knipövningar för snabba muskler!
Knipträna uthållighet
UTHÅLLIGHET
Tips på knipövningar för uthålliga muskler!

TIPS PÅ OLIKA KNIPÖVNINGAR

Knipövningar för nybörjare.

Knipövningar för nybörjare
Är du nybörjare på knipträning eller vill du ha ett enkelt och lätt program att följa? Här får du förslag på knipövningar som ger dig starkare muskler i underlivet och ökad muskelkontroll.

SE KNIPÖVNINGAR FÖR NYBÖRJARE

Knipövningar för ökad känslighet.

Få ökad känsel
Genom att öka blodgenomströmningen så blir du känsligare för beröring. Ta ett djupt andetag och håll andan så länge du kan. Gör samtidigt dina knipövningar. När du inte andas under knipövningarna så pressar du istället ut det syret som finns i blodet och öppnar upp de små kapillärerna.

Knipträning för män.

Knipträning för män
Det är inte många som vet att även män behöver göra knipövningar för att förebygga problem som orsakas av för svag muskulatur i bäckenbotten, som t ex erektionsproblem.

SE TIPS PÅ KNIPÖVNINGAR FÖR MÄN

Knip dig till orgasm.

Knip dig till orgasm
Knipövningar i sig kan öka lusten och underlätta orgasm men varför inte förena nytta med nöje och göra knipövningar under kärleksakten. Tips til både honom och henne.

HUR DU KNIPER DIG TILL ORGASM

Resultat av knipträning.

Resultat av knipträning
Så fort du börjar knipträna så kommer du troligtvis att märka skillnad men för att få max styrka så kan du behöva göra regelbundna knipövningar under längre tid. När uppnås max styrka?

SE FÖRVÄNTAT RESULTAT

Tips bra knipkulor.

Använd knipkulor vid knipträning
Kvinnor kan förbättra effekten av knipövningarna genom att använda knipkulor. Knipkulor finns att köpa i olika modeller och storlekar för att tillgodose mångas önskemål.

TIPS PÅ BRA KNIPKULOR