Tips på bra geishakulor.

Tips på geishakulor

Är geishakulor detsamma som knipkulor?

Geishakulor är egenligen inga traditionella knipkulor utan geishakulor används under samlag för att ge skön massage till både kvinnan och mannen. Man tror att geishakulornas ursprung går så långt tillbaka som 500 år efter Kristus och att det var geishornas som introducerade geishakulorna i sexlivet för att överraska mannen och bjuda honom på den ultimata upplevelse under kärleksakten.


Fakta om geishakulor

Geishakulor har oftast ett diametermått som är högst 2 cm eftersom kulorna ska få plats inne slidan under samlaget. Geishakulorna är ofta gjorda i metall eller glas, som är lite tyngre och har en slät yta, vilket gör att de glider lättare.

Traditionella knipkulor är betydligt större då de har ett standardmått på 3,5 cm i diameter. Knipkulorna är även försedda med ett snöre för att du lätt ska kunna dra ut dem efter att du gjort dina knipövningar.

Vilka knipkulor ska jag välja? Hjälp vid köp.

Är det traditionella knipkulor du vill ha? Få hjälp välja knipkulor som passar dina behov.


Var köpa geishakulor?

Både geishakulor och knipkulor kan du köpa hos de flesta internetbutiker som säljer sexleksaker, som t ex Joyland, Sinful, Mshop och Lustjakt.


Tips på populära geishakulor

Här får du tips på de bästa, billigaste och de mest populära geishakulorna på marknaden. -Du kommer säkert att hitta din favorit!


Bra Geishakulor för njutning under samlag.
Geisha pearls

Guldfärgade geishakulor i metall. Levereras i en praktisk ask.

179:-

Sköna Geishakulor i plastmaterial.
Pleasure pearls

Pärlemorskimrande geishakulor i plastmaterial. Levereras i vacker snäckformad ask.

199:-

Köptips

Detta kit kan just nu köpas för endast 299 kr (ord.pris 796 kr). PASSA PÅ!


Geishakulor i silikonmaterial

Även om de flesta geishakulor är gjorda i metall eller glas så finns det gesihakulor som är gjorda i silikonmaterial som känns behagliga mot huden.


Sköna Geishakulor i silikonmaterial.
Inya balls

Två hudvänliga geishakulor i silikonmaterial med en lätt sammetslen yta. Diametermått 2,2 cm. Ord.pris 149 kr.

129:-

Köp ett set med geishakulor

Om du vill kunna variera storleken och tyngden allt efter humör och tillfälle så kan du köpa ett kit med olika geishakulor.


Set med Geishakulor.
Ben Wa Balls set

En söt liten ask som innehåller sex stycken kulor med tre olika storlekar och tyngder. Förslag: Använd de två mindre storlekarna som samlagskulor. Den största storleken är perfekt att använda vid knipövningar.

495:-

Stor geishakula för knipövningar

För dig som önskar en exklusiv geishakula så kan jag rekommendera Jadegägg, som direktimporteras från The Jade Egg Mine i USA. -Perfekt för dig som endast vill använda högklassigt naturmaterial i underlivet.


Exklusivt jadeägg.
Jadeägg Yoni egg

Knipträning med Jade Egg ökar blodflödet till de vaginala musklerna och bidrar till ökad sexuell känslighet. Kvinnor i årtusenden har använt sig av ett jadeägg för att stärka Yoni (vaginan).

999:-

KÖPTIPS


Supersoft Orgasmus balls

Vill du ha mjukare kulor med snöre kan dessa vara ett alternativ. Bra pris och ingår i kampanjen Köp tre produkter för 250 kr hos Joyland. Perfekt om du vill köpa fler produkter!

129:-