Guide för dig som ska köpa knipkulor

Här har jag gjort det enkelt och lätt för dig att välja de knipkulor som passar dig bäst. En praktiskt lathund för dig som vill ha bästa tipset på de knipkulor som uppfyller just dina önskemål.


Bästa tipsen på knipkulor

Guide för dig som vill ha hjälp att välja knipkulor.

Här nedan har jag valt ut de bästa knipkulorna som uppfyller olika önskemål och behov. -Se vilka knipkulor som passar dig bäst!


För dig som vill ha de billigaste knipkulorna

Billigt behöver inte alltid vara dåligt utan billiga knipkulor ger ett lika bra resultat som lite dyrare varianter. Huvudsaken är att du har en yta att trycka emot när du gör dina knipövningar.

Billigaste knipkulorna är oftast gjorda i hårdplast, vilket är väldigt bra om du vill använda ett silikonbaserat glidmedel eftersom hårdplast tål silikonglid. Nackdelen är att många knipkulor i hårdplast har ett snöre av bomull, vilket kan vara svårt att hålla rent. Men om du är noga vid rengöring så bör det inte vara något större problem.


Tips på billigaste knipkulorna
BILLIGA KNIPKULOR

Duoballs soft är ett par mycket billiga knipkulor i PVC-material. Standardmått 3,5 cm i diameter. Sälj just nu till kampanjpris.

69:-

För dig som har känsligt och trångt underliv

Om du har ett känsligt underliv och lätt blir öm så kan det vara bra att välja ett par mindre knipkulor i hudvänligt material med en slät yta som gör att de glider lättare. En hård yta, som t ex glas, drar heller inte åt sig någon fukt och gör dig inte torr i underlivet.

Tips: Knipkulorna Sweet Glass Balls


För dig som vill bli bygga slidmuskler

Om du har en ambition att få mycket stark bäckenbotten och bygga upp dina slidmuskler till extraordinär styrka så kan du använda dig av tyngre knipkulor så att du får kämpa lite mer för att hålla kvar dem, t ex när du springer eller hoppar.


Tips på tunga knipkulorna
TUNGA KNIPKULOR

Silver Pleasure Balls väger hela 190 gram. En standardkula ligger kanske på runt 60-80 gram. Ord.pris 399 kr.

329:-

För dig som vill ha full kontroll

Om du vill kunna mäta dina framsteg med din knipträning så kan du välja knipkulorna We Vibe Bloom, där du kan spara dina resultat via gratisappen We-Connect.

Du kan välja mellan 7 olika vibrationsprogram, från mjuka vibrationer till mer intensiva och kraftfulla vibrationer som lätt kan få dig i ohämmad extas. I gratisappen kan du också skräddarsy dina egna spännande vibrationsmönster eller fjärrstyra knipkulorna.

Tre utbytbara vikter medföljer så att du kan välja den tyngd som passar dig bäst.

We vibe Bloom är perfekt för dig som både vill träna bäckenbotten, få variationsrik stimulans och få ett mer spännande sexliv.


We vibe Bloom till billigast pris
AVANCERADE KNIPKULOR

We vibe Bloom kan just nu köpas till kampanjpris. Vanligt pris ute i butik på Bloom ligger på ca 900-1.300 kr.

995:-

För dig som vill ha bra och prisvärda knipkulor

De knipkulor som säljs allra mest är de knipkulor som har standardmåttet 3,5 cm i diameter och är hudvänliga, vilket oftast är i silikonmaterial. Dessa har i de flesta fall en lös tyngd inuti som förstärker effekten av träningen, då den lätt vibrerande effekten som uppstår av tyngden får slidmusklerna att drar ihop sig.

Knipkulor i silikonmaterial har ofta ett ordinarie pris på runt 200-250 kr ute i butikerna.


Tips på billiga och bra knipkulor
BRA OCH PRISVÄRDA KNIPKULOR

Hudvänliga knipkulor i bra kvalitet. 

149:-

Prisvärt och bra knipkulor.