Få hjälp välja vilka knipkulor du ska köpa.

Få hjälp välja knipkulor

Här får du hjälp välja bra knipkulor! Det finns många butiker som säljer knipkulor och det finns en hel del att välja emellan så det kan vara förståeligt om du känner dig osäker på vilka knipulor som du ska köpa.

-Vilka knipkulor är bra, hudvänliga, håller en hög kvalitet och ger bästa effekt vid knipövningar?

Ibland är det faktiskt bara produktnamnet och varumärket som skiljer de olika knipkulorna åt. De flesta knipkulor har en diameter på 3,5 cm och är gjorda i hudvänligt silikonmaterial men det finns undantag. Knipkulorna kan till exempel ha olika tyngd, material och mått eller olika design. Det finns knipkulor med och utan lös tyngd inuti och det finns knipkulor som vibrerar. -Det är inte så konstigt om du tycker det är svårt att välja knipkulor.

Bra och prisvärda knipkulor.

Kan tipsa om att du kan köpa bra knipkulor som ingår kampanjen Köp 3 för 250 kr, vilket innebär att du kan köpa dessa knipkulor, plus till exemel ett glidmedel och en vibrator för totalt 250 kr. 


Olika modeller av knipkulor

Här får du tips på olika modeller av knipkulor så att du får en överblick vad som finns att välja mellan. Alla utvalda knipkulor är bra och kan rekommenderas. -Välj de knipkulor som passar dig bäst.


Hudvänliga knipkulor

Här nedan ser du tips på tre hudvänliga knipkulor i silikonmaterial. De har standardmått, vilket innebär 3,5 cm i diameter. Samtliga knipkulor har en rörlig tyngd inuti som ökar effekten av dina knipövningar, då dina slidmuskler drar ihop sig vid den lätt vibrerande effekten som uppstår när kulan rör sig.

Normalt sett så kostar knipkulor i silikonmaterial runt 200-250 kr. Här nedan får du tips på tre hudvänliga knipkulor i bra kvalitet till ett billigare pris.


Hudvänliga knipkulor
Baseks knipkulor
Sinful
129:-
Variationsrikt kit med sexleksaker
Love balls
(Ord.pris 189 kr)
139:-
Silicone Love Balls
Silicone Love Balls
Joyland
149:-


Ett kit med knipkulor för knipträning
Prisvärt kit med knipkulor

Komplett paket med hudvänliga knipkulor i silikon, vattenbaserat glidmedel och rengöringsmedel som håller knipkulorna bakteriefria. Träningsprogram medföljer. Ord.pris 397:-

329:-

Knipkulor med utbytbara vikter

Genom att välja knipkulor med utbytbara vikter så kan du justera tyngden på knipkulorna allt eftersom du blir allt starkare i dina bäckenbottenmuskler.


Knipkulor med utbytbara vikter
Loveballs
(Ord.pris 349:-)
295:-
Knipkulor med utbytbara vikter
Kegel balls set
(Ord.pris 449:-)
349:-
LELO knipkulor med utbytbara vikter
LELO Luna beads
(Ord.pris 599:-)
399:-

Pelvix Concept

Pelvix Concept är ett resultat av ett nära samarbete mellan gynekologer och urologer i syfte att stärka bäckenbottenmusklerna, öka elasticiteten, förbättra urinrörets förslutning och förhindra urinläckage. Genom att använda Pelvix Concept 15-20 minuter om dagen, 1 till 4 månader, så bör du känna av resultatet av dina knipövningar. Läs mer om Pelvix Concept


Pelvix Concept - träningsprogram för starkare bäckenbotten.
Pelvix Concept

Hudvänlig och unikt formad knipkula för effektfull knipträning. Tre utbytbara vikter och väska medföljer.

449:-

Små knipkulor

En del kvinnor föredrar lite mindre storlek på knipkulorna för att det ska kännas mer bekvämt vid användning och för att de är lättare att föra in.


Små knipkulor i hårdplast
Flip loop balls
Lustjakt
Små knipkulor från LELO
LELO Luna Noir
(Ord.pris 499:-)
349:-
Little Frisky knipkulor
Climax kegels
Joyland
169:-

En knipkula

De flesta knipkulor är två men det finns även med bara en kula, om du tycker det känns mer bekvämt. -Passar dig som har en mindre och trängre vagina.


En billig och bra knipkula
Sinful Ava knipkula

En knipkula i hudvänligt silikonmaterial till bra pris. Bra för nybörjare!

99:-

Kit med knipkulor

Om du vill ha ett kit med flera knipkulor i olika storlek och tyngd att välja mellan så finns det flera alternativa set att köpa. Här är några tips.


Ett set med hudvänliga knipkulor
Svakom Nova knipkulor
Sexleksaker outlet
399:-
Kit med knipkulor
Je Joue Ami
(Ord.pris 695:-)
595:-
Pleasure kegel balls
Pleasure kegel balls
Joyland
249:-

Köptips


Avancerade och appstyrda knipkulor

Om du vill ha avancerade och appstyrda knipkulor för att få den bästa hjälpen med din knipträning eller för att få ett mer varierat och spännande sexliv så har jag tips på några favoriter att välja mellan.


Tips på appstyrda knipkulor.
Uppgraderade knipkulor

Få tips på moderna knipkulor som hjälper dig att hålla kontroll på din knipträning och förbättrar dina slidmuskler liksom ditt sexliv.


Vibrerande knipkulor

Om du vill kombinera knipträning och njutning så kan du välja att köpa ett par vibrerande knipkulor.


Tips på var du kan köpa vibrerande knipkulor.
Vibrerande knipkulor

Tips på bra vibrerande knipkulor som kombinerar nytta med nöje.


Stor geishakula för knipövningar

För dig som önskar en exklusiv geishakula så kan jag rekommendera Jadegägg, som direktimporteras från The Jade Egg Mine i USA. -Perfekt för dig som endast vill använda högklassigt naturmaterial i underlivet.


Exklusivt jadeägg.
Jadeägg Yoni egg

Knipträning med Jade Egg ökar blodflödet till de vaginala musklerna och bidrar till ökad sexuell känslighet. Kvinnor i årtusenden har använt sig av ett jadeägg för att stärka Yoni (vaginan).

949:-

En guide för dig som ska välja knipkulor

Om du fortfarande är osäker på vilka knipkulor du ska välja så finns det en enkel guide som gör det enkelt för dig att hitta de knipkulor som passar dig bäst.

En guide till dig som ska köpa knipkulor.

En lathund för dig som vill ha hjälp att välja knipkulor. Få tips och hjälp att välja de bästa och billigaste knipkulorna.


Geishakulor eller knipkulor?

Är det geishakulor eller knipkulor du vill köpa? Knipkulor kallas ofta för geishakulor men egentligen är geishakulor någoting annat. Geishakulor är betydligt mindre än knipkulor och används under kärleksakten för att öka njutningen för båda.

Tips på bra geishakulor som förbättrar sexlivet.

Här får du tips på de bästa geishakulorna som enligt gammal tradition uppgraderar sexlivet.