Pelvix Concept knipkulor.

Knipträna med Pelvix Concept

Många kvinnor lider av urininkontinens eller har blivit förslappade i slidan efter till exempel en förlossning. Genom att träna upp bäckenbottenmuskulsturen så kan besvären förbättras avsevärt. Genom att knipträna regelbundet så kan du förebygga urinläckage och få en tajtare vagina. Många kvinnor upplever också att de lättare kan få orgasm och att orgasmen blir starkare när bäckenbottenmusklerna är vältränade. -Testa vad Pelvix Concept kan göra för dig!


Vad är Pelvix Concept?

Pelvix Concept är ett resultat av ett nära samarbete mellan gynekologer och urologer. De förbättrade de knipkulorna som fanns på marknaden och resultatet blev en ny design på den tradionella runda kulan. Pelvix Conept är tillverkad i hög tillverkades så den är öppningsbar för att lätt och enkelt kunna ändra vikten. Tre kulor i olika vikt medföljer.


Hur fungerar Pelvix Concept?

Pelvix Concept innebär att du gör övningar som stärker och förbättrar muskelstyrkan i bäckenbotten och vaginans elasticitet, vilket ökar också förhindrar urinläckage. Genom att använda Pelvix Concept regelbundet ca 15-20 minuter varje dagen i ca 1-4 månader så kommer du att ha förbättrat din muskelstyrka i underlivet ganska rejält.

Gör så här

För in Pelvix (knipkulan) i vaginan tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. Till att börja med så behöver du inte använda dig av de medföljande vikterna. När Pelvix Concept är på plats så ska du gå omkring i ca 15 minuter. Pelvix tyngd kommer att göra att den drar sig nedåt och du kommer reflexmässigt att knipa med dina bäckenbottenmuskler för att förhindra att den åter ut.

Detta gör du dagligen i några dagar tills dess att du känner att du utan problem kan öka på vikten. Du skruvar upp locket på Pelvix och placerar den lättaste kulan inuti och skruvar ihop den igen, innan du för in den i slidan. När du utan problem kan hålla denna vikten så går du över till nästa vikt. Öka vikten gradvis.

Det är väldigt individuellt hur lång tid som behövs innan du ökar till nästa vikt. Ta den tid på dig som du behöver.

Du bör inte träna med Pelvix Concept mer än 15 minuter om dagen då du annars kan få träningsvärk och orsaka muskeltrötthet i bäckenbotten.


Fakta om Pelvix Concept

Den droppformade kulan är gjord i hudvänligt silikonmaterial och snöret är gjort i plastmaterial av hög kvalitet. Tyngden på Pelvix-kulan är endast 20 gram, vilket är en fördel om du är otränad.

De medföljande vikterna är;  9, 17 och 34 gram.  Du kan lägga i två kulor samtidigt, dock inte de två största ihop. Du kan variera mellan 6 olika vikter: 20, 29, 37, 46, 54  och 63 gram.


Köpa Delvis knipkulor.

Var köpa Pelvix Concept?

Pelvix Concept säljs tyvärr inte i så många butiker men du kan beställa efter Pelvix Concept hos Joyland och Lustjakt. De är två stora internetbutiker som har snabba och diskreta leveranser. De har också en kundtjänst som du kan ringa om du har några frågor om din beställning.


Kom ihåg glidmedel och rengöringsmedel

Vid beställning kom ihåg att köpa ett vattenbaserat glidmedel så blir det betydligt enklare att använda Pelvix Concept. Du bör också köpa ett bakteriedödande rengöringsmedel som du använder efter varje gång du använt knipkulan. Detta för att förhindra att bakterier förorsakar infektion i underlivet.