Knip dig till orgasm!

Underlätta orgasm

Genom att stärka dina bäckenbottenmuskler så kommer orgasmerna att bli mer kraftfulla och den sexuella upplevelsen förstärks. Detta gäller för både män och kvinnor. Om musklerna är för svaga kan det dessutom vara svårt att få orgasm. Genom att göra dina knipövningar under samlaget förenar du så nytta med nöje!

TIPS PÅ KNIP UNDER SAMLAG

KNIPTIPS FÖR KVINNOR
Krama så hårt du kan med dina slidmuskler om mannens penis så att det uppstår ett skönt sug. När vaginan blir trängre så känns det mer både för dig och för din partner.
Variera mellan olika sorters knip; både snabba knip och lite längre knip. Knip lösare ibland och hårdare ibland. Fråga hur det känns för honom vid de olika knipen?

KNIPTIPS FÖR MÄN
Vicka på penis medan du ligger helt still inuti kvinnan. När du vickar så kommer ollonet att stöta mot slidväggen och det kan kännas extra skönt för kvinnan, speciellt om du träffar på känsliga punkter, som t ex g-punkten. Om du samtidigt som du vickar med penis trycker ditt bäckenben mot kvinnans klitoris så får hon uppleva ännu större njutning.

Knip under sex

Lekfulla knipövningar under samlag.

Låt könsorganen mötas på ett lekfullt sätt. Turas om att knipa med era kärleksmuskler och öva er på att spänna musklerna och slappna av och njuta. I denna övning så gör det inget om erektionen avtar utan det går alldeles utmärkt att vicka med penis ändå. Njut utan krav på att prestera.


Knipträna regelbundet

Genom att knipträna regelbundet så förbättrar du din sexuella förmåga. Detta gäller både män och kvinnor.


Knipkulor
Tips bra knipkulor

Kvinnor kan med fördel använda sig av knipkulor för att öka effekten av knipövningarna.