Var köpa knipkulor?

Det finns många internetbutiker som säljer knipkulor av bra kvalitet till bra priser. Här nedan ser du förslag på några internetshopar som jag kan rekommendera. De har alla snabba och diskreta leveranser. De har också personlig kundservice om du skulle behöva komma i kontakt med dem.


Tips på bra butiker som säljer knipkulor.

Joyland

Joyland har ett brett och variationsrikt sortiment av knipkulor i alla prisklasser. Öppet köp gäller i 365 dagar. Fraktkostnad från 29 kr och fri frakt över 699 kr.

Köp dina knipkulor hos Joyland.


Sinful

Sinful har ett stort sortiment av knipkulor både för dig som är nybörjare och för dig som vill ha mer avancerade knipkulor och bäckenbottentränare. Sinful ger dig 365 dagars returrätt. Fraktkostnad från 35 kr och fri frakt över 700 kr.

Köp dina knipkulor hos Sinful.


Sexleksaker outlet

Sexleksaker outlet har kanske ett av Sveriges billigaste och största sortiment med över 7.000 produkter. Sexleksaker outlet har även ett stort sortiment av knipkulor att välja mellan men tyvärr inte så många avancerande bäckenbottentränare. Fri frakt på alla order.

Köp dina knipkulor hos Sexleksaker outlet.


Passion of Sweden

Passion of Sweden har runt ett 50-tal knipkulor att välja mellan i olika prisklasser. Enhetspris på frakt 49 kr inom Sverige, oavsett hur mycket du beställer. 30 dagars öppet köp.

Köp dina knipkulor hos Passion of Sweden.


Lustjakt

Lustjakt kanske inte har det största sortimentet av knipkulor men däremot får du alltid med ett träningsprogram vid köp av knipkulor. Lustjakt har genererösa köpvillkor med 365 dagars öppet köp och hela 3 års garanti. Fraktkostnad från 39 kr.

Köp dina knipkulor hos Lustjakt.


Resvervation

Företagen kan ändra sina villkor om t ex fri frakt eller tillfälligtvis erbjuda bättre villkor. Kolla hos respektiva företag vad som gäller den dagen du ska handla.