Köpa knipkulor

Det finns många olika sorters knipkulor så det är inte allltid så lätt att välja. Här nedan ser du ett urval som kan rekommenderas. Välj de knipkulor som du tycker passar dig bäst. 

Filip loop balls är ett par mindre knipkulor i hårdplast - passar dig som inte vill ha för stora kulor och som vill kunna använda silikonbaserat glidmedel.

Rocknroll balls är ett par knipkulor med standardmåttet 3,5 cm i diameter. Knipkulorna är gjorda i ett sammetslent silikonmaterial och är hudvänliga. Vattenbaserat glidmedel rekommenderas.

      /kopa-knipkulor.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rengöring av knipkulor

Använd ett bakteriedödande medel när du rengör dina knipkulor för att undvika infektioner i underlivet. Bra val är Hygiene, som också kan användas vid rakning för att minska risken för s k rakfinnar.

Kom ihåg glidmedel
Knipkulor är relativt stora (ca 3,5 cm) och för att det ska kännas bekvämt att föra in och ta ut dem så kan det vara bra att använda ett glidmedel tillsammans med dem. Det finns vattenbaserade och silikonbaserade glidmedel. Bästa glidegenskaperna har ett silikonbaserat glidmedel men detta glid bör inte användas på knipkulor i silikonmaterial, då det kan förstöra materialet. Använd då ett vattenbaserat.

PRISVÄRT ERBJUDANDE
Knipkulor (hudvänligt sillikonmaterial
Vattenbaserat glidmedel 50 ml
Rengöringsmedel 100 ml

Totalpris 299 kr (ordinarie pris 367 kr)

Du sparar 68 kronor på att köpa detta produktkit jämfört med att köpa produkterna var för sig. Gå till erbjudandet


TIPS PÅ BRA GLID

Glidmedel
Ett bra silikonbaserat glidmedel är Glide 4 you.

Bästa glid för känsliga 
Om du är känslig i underlivet så rekommenderas Pjur woman eller Eros woman silicone care. De är kvalitetsglid med mycket bra glidegenskaper. Eros woman silicone care innehåller dessutom aloe vera oc9079.pngh E-vitamin som är hudvårdande.

Skulle du hellre vilja använda ett vattenbaserat glidmedel så är Lube 4 you ett bra val. Läs mer om Lube 4 you

Vill du veta mer om olika knipkulor?
Nedan finner du en praktisk och lättförståelig guide så att du kan välja ur ett större urval de knipkulor som passar dig bäst. Guide vid köp av knipkulor

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara